آمورش

لیست کامل ادویه‌ها به انگلیسی + مثال تصویری

ادویه‌ها بخش مهمی از زندگی همه ما را تشکیل می‌دهند. همه ما چه آشپزی بکنیم و چه نکنیم، هر روز طعم ادویه‌ها را می‌چشیم و از آن‌ها لذت می‌بریم.
ادویه‌ها بخشی از غذاها هستند و غذاها همیشه در مکالمات روزمره ما هم حضور دارند. به همین خاطر زیاد پیش می‌آید از مکالمه‌های خود با دیگران از نام ادویه‌ها استفاده کنیم. موضوعی که در مکالمات انگلیسی هم رایج است. از این رو بهتر است نام ادویه‌ها به انگلیسی را بدانید تا بتوانید در هنگام صحبت در مورد آن‌ها به زبان انگلیسی دچار مشکل نشوید.
دانستن نام ادویه‌ها به انگلیسی به خصوص برای کسانی که آشپزی می‌کنند یا یک آشپز حرفه‌ای هستند ضروری است. مثلاً تصور کنید در یک کشور انگلیسی زبان قصد خرید کردن دارید و می‌خواهید ادویه مورد نظر خود را تهیه کنید.

در این شرایط حتماً لازم است تا نام آن ادویه به انگلیسی را بلد باشید.
در هنگام یاد گرفتن دستور طبخ از برنامه‌های آشپزی تلویزیونی یا پادکست‌های آشپزی انگلیسی نیز دانسن نام ادویه‌های به انگلیسی به شما کمک زیادی می‌کند.
در این مقاله قصد داریم فهرستی از نام ادویه‌های به انگلیسی در اختیار شما قرار دهیم که مطمئناً برایتان مفید خواهد بود. با ما همراه باشید.

ادویه به انگلیسی لیست ادویه‌ها به انگلیسی سخن آخر

ادویه به انگلیسی

در زبان انگلیسی به ادویه (Spice) گفته می‌شود. اگر قصد جمع بستن این کلمه و گفتن “ادویه‌ها” را دارید کافیست یک s جمع به آخر آن اضافه کنید (Spices).
البته ادویه‌ها به انگلیسی به دو دسته تقسیم‌بندی می‌کنند:
Spices
Herbs
Spice در زبان انگلیسی به گیاهانی اشاره دارد که فرآیندی روی آن‌ها انجام شده و به ادویه (اغلب پودری) تبدیل شده‌اند. در حالی که Herbs به گیاهان طعم‌دهنده‌ای اشاره دارد که خام و طبیعی بوده و هیچ فرایندی روی آن‌ها انجام نشده است.
به عبارت دیگر Spices معادل ادویه‌ها به انگلیسی بود و Herbs معادل سبزی‌های معطر است.

دریافت مشاوره

لیست ادویه‌ها به انگلیسی

در ادامه تلاش می‌کنیم تا فهرست کاملی از سبزی‌های معطر و ادویه‌ها به انگلیسی را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین سعی می‌کنیم با ذکر یک جمله، کاربرد آن‌ها در جملات مختلف را نیز به شما نشان دهیم. فهرست جامع ادویه به انگلیسی عبارتست از:

• angelica (Angelica archangelica) – گلپر
Angelica is an herb used in traditional European medicine.

گلپر گیاهی معطری‌ست که در طب سنتی اروپایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• anise (Pimpinella anisum) – انیسون یا بادیان ستاره‌ای
Anise is a spice used in cooking and for medicinal purposes.

انیسون ادویه‌ای است که در آشپزی و همچنین برای مصارف درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• asafoetida (Ferula assafoetida) آسافوتیدا یا آنغوزه
Asafoetida is a pungent spice commonly used in Indian cuisine and traditional medicine.

آسافوتیدا یک ادویه تند است که معمولاً در غذاهای هندی و طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطلب کاربردی: جهت های جغرافیایی به انگلیسی

• bay leaf (Laurus nobilis) برگ بو
Bay leaf is a culinary herb used in soups, stews, and other dishes.

برگ بو یا برگ لوری یک گیاه خوراکی است در شورباها، غذاهای خورشتی و غذاهای دیگر استفاده می‌شود.

• basil (Ocimum basilicum) ریحان
Basil is a fragrant herb used in cooking and also for its medicinal properties.

ریحان گیاهی معطر است که برای آشپزی و همچنین خواص دارویی‌اش استفاده می‌شود.

• bergamot (Monarda species) ترنج
Bergamot is an herb commonly used in tea and for its essential oil.

ترنج گیاهی‌ست که معمولاً در جوشانده چای و همچنین برای روغنش مقوی‌اش استفاده می‌شود.

• black cumin (Nigella sativa) زیره سیاه
Black cumin is a spice also known as nigella that is used in many culinary dishes.

زیره سیاه یک ادویه تند است که با نام نایجلا هم شناخته می‌شود و در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• black mustard (Brassica nigra)- خردل سیاه
Black mustard seeds are an ingredient in many types of mustard and pickle recipes.

دانه‌های خردل سیاه مواد اولیه‌ای هستند که در درست کردن بسیاری از انواع سس‌های خردل و ترشی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

• black pepper (Piper nigrum) – فلفل سیاه
Black pepper is a common spice used in cooking.

فلفل سیاه یک اویه رایج در آشپزی است.

• borage (Borago officinalis) – گل گاو زبان
Borage is an herb used as a culinary ingredient and also for its medicinal benefits.

گل گاو زبان گیاهی است که هم به عنوان ماده اولیه آشپزی استفاده می‌شود و هم خواص دارویی زیادی دارد.

• brown mustard (Brassica juncea) – خردل قهوه‌ای
Brown mustard seeds are often used to make Dijon mustard and are a staple in Indian cuisine.

دانه‌های خردل قهوه‌ای اغلب برای درست کردن خردل دیژون مورد استفاده قرار می‌گیرند که جز اصلی غذاهای هندی‌ست.

• burnet (Sanguisorba) – برنت
Burnet is an herb used in salads and as a culinary garnish.

برنت گیاهی است که هم در سالاد استفاده می‌شود و هم به عنوان چاشنی آشپزی.

از دست ندهید: اسنک به انگلیسی

• caraway (Carum carvi) – زیره سیاه
Caraway is a spice used in rye bread and other baked goods.

زیره سیاه ادویه‌ای است که در نان چاودار و سایر محصولات پختنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• cardamom (Elettaria cardamomum) – هل
Cardamom is a spice commonly used in Indian and Middle Eastern cooking.

هل ادویه‌ای است که معمولاً در غذاهای هند و خاورمیانه استفاده می‌شود.

• cassia (Cinnamomum cassia) – کاسیا
Cassia is a type of cinnamon often used in baking and cooking.

کاسیا نوعی دارچین است که معمولاً در آشپزی و کیک‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• catnip (Nepeta cataria) – نعنای گربه‌ای
Catnip is an herb known for its soothing qualities for felines.

نعنای گربه‌ای گیاهی است که به خاطر خواص آرامشبخش خود برای گربه‌ها شناخته می‌شود.

• cayenne pepper (Capsicum annuum) – فلفل هندی
Cayenne pepper is a spice used in many types of cuisine for its heat.

فلفل هندی ادویه‌ای است که در بسیاری از غذاهای تند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• celery seed (Apium graveolens, variety dulce) – دانه کرفس
Celery seed is a spice commonly used in salads, soups, and stews.

دانه کرفس ادویه‌ای است که معمولاً در سالادها، سوپ‌ها و خورشت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• chervil (Anthriscus cerefolium) – جعفری
Chervil is an herb used in French cooking for its delicate flavor.

جعفری گیاه معطری است که در آشپزی فرانسوی به خاطر طعم لطیفش زیاد استفاده می‌شود.

• chicory (Cichorium intybus) – کاسنی
Chicory is a leafy green often used in salads and as a coffee substitute.

کاسنی یک برگ سبز است مه معمولاً در سالادها و جایگزین‌های قهوه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطالعه کنید: اعداد ترتیبی انگلیسی

• chili pepper (Capsicum species) – فلفل چیلی
Chili pepper is a type of pepper commonly used in Mexican and Southwestern cuisine.

فلفل چیلی نوعی از فلفل است که معمولاً در غذاهای مکزیکی و جنوب‌غربی آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• chives (Allium schoenoprasum) – پیازچه
Chives are a type of onion often used as a garnish or in soups and salads.

پیازچه نوعی پیاز است که معمولاً به عنوان چاشنی در سوپ و سالاد استفاده می‌شود.

• cilantro (Coriandrum sativum) – گشنیز
Cilantro is an herb often used in Mexican cuisine and for its distinctive flavor.

گشنیز گیاهی است که معمولاً در غذاهای مکزیکی به خاطر طعم استثنایی‌اش زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• cinnamon (Cinnamomum verum) – دارچین
Cinnamon is a spice commonly used in baking and cooking.

دارچین ادویه‌ای است که معمولاً در آشپزی و گیگ‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• clove (Syzygium aromaticum) – میخک
Cloves are a spice used in baking and also for their medicinal benefits.

میخک ادویه‌ای است که در نان‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مزایای دارویی هم دارد.

• costmary (Tanacetum balsamita) – شاهسپرغم
Costmary is an herb used in cooking and as a medicinal herb.

شاهسپرغم گیاهی است که به عنوان یک گیاه دارویی در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• cumin (Cuminum cyminum) – زیره سبز
Cumin is a spice used in many types of cuisine, including Indian, Middle Eastern, and Mexican.

زیره سبز ادویه‌ای است که در انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد از جمله غذاهای هندی، خاورمیانه‌ای و مکزیکی.

• curry – ادویه کاری
Curry is a spice mixture commonly used in Indian and other types of cuisine.

کاری ادویه‌ای ترکیبی است که در غذاهای هندی و انواع غذاهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• dill (Anethum graveolens) – شوید
Dill is an herb used in pickling and also for its distinctive flavor in cooking.

شوید گیاهی است که برای ترشی اندازی استفاده می‌شود همچنین به خاطر طعم منحصربه‌فردش در آشپزی هم زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• fennel (Foeniculum vulgare) – رازیانه
Fennel is an herb often used as a culinary garnish or a digestive aid.

رازیانه گیاهی‌ست که معمولاً به عنوان چاشنی غذا یا کمک به گوارش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• fenugreek (Trigonella foenumgraecum) – شنبلیله
Fenugreek is a spice often used in Indian and Middle Eastern cuisine.

(پودر) شنبلیله ادویه‌ای است که اغلب در غذاهای هندی و خاورمیانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• filé (Sassafras albidum) – رازیانه‌بو، پاسترامی
Filé is a spice used in Creole cooking for gumbo and other dishes.

پاسترامی (رازیانه بو) ادویه‌ای است که در پخت‌وپز کریول برای گامبو و غذاهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلیک کنید: درخواست کمک به انگلیسی

• ginger (Zingiber officinale) – زنجبیل
Ginger is a spice used in many types of cuisine and also for its medicinal benefits.

زنجبیل ادویه‌ای است که هم در انواع مختلفی از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم مزایای دارویی دارد.

• holy basil (Ocimum tenuiflorum) – ریحان مقدس
Holy basil is an herb used in traditional Indian medicine and also as a culinary ingredient.

ریحان مقدس گیاهی است که در طب سنتی هندی مورد استفاده قرار گرفته و همچنین یک ماده اولیه برای آشپزی است.

• horehound (Marrubium vulgare) – گندنای کوهی
Horehound is an herb used in lozenges and other cough remedies.

گندنای کوهی گیاهی است که در ساخت قرص‌های پاستیل و سایر داروهای ضد سرفه استفاده می‌شود.

• horseradish (Armoracia rusticana) – ترب کوهی
Horseradish is a pungent spice used in condiments and for medicinal purposes.

ترب کوهی یک ادویه تند است که به عنوان چاشنی و بریا اهداف دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• hyssop (Hyssopus officinalis) – زوفا
Hyssop is an herb used in traditional medicine and also for cooking.

زوفا گیاهی است که در طب سنتی و برای پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• lavender (Lavandula species) – اسطوخودوس
Lavender is an herb commonly used in aromatherapy and also for cooking.

اسطوخودوس گیاهی است که معمولاً برای رایحه‌درمانی و همچنین برای آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• lemon balm (Melissa officinalis) – بادرنجبویه
Lemon balm is an herb used for its calming properties and also as a culinary ingredient.

بادرجنبوبه گیاهی است که به خاطر خواص آرامشبخش خود معروف بوده و در آشپزی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• lemon grass (Cymbopogon citratus) – علف لیمو
Lemon grass is an herb used in many types of cuisine, including Thai and Vietnamese.

علف لیمو گیاهی است که در انواع مختلفی از غذاها از جمله غذاهای تایلندی و ویتنام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• lemon verbena (Aloysia citrodora) – به‌لیمو
Lemon verbena is an herb used in tea and for its fragrant properties.

به‌لیمو یک گیاه است که در دمنوش چای مورد استفاده قرار می‌گیرد و به خاطر عطر خوبش معروف است.

مطلب کاربردی: کلمات ناراحتی به انگلیسی

• licorice (Glycyrrhiza glabra) – شیرین بیان
Licorice is a sweet herb used as a flavoring in many types of candy and other sweets.

شیرین بیان یک گیاه شیرین است که به عنوان طعم‌دهنده بسیاری از آبنبات‌ها و شیرینی‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• lovage (Levisticum officinale) – انگدان
Lovage is an herb used for its aromatic leaves and also as a culinary ingredient.

انگدان گیاهی است که به خاطر برگ‌های معطرش و البته به عنوان چاشنی غذا زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• marjoram (Origanum majorana) – مرزنجوش
Marjoram is an herb commonly used in Italian and Middle Eastern cuisine.

مرزنجوش گیاهی است که معمولاً در غذاهای ایتالیایی و خاورمیانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• nutmeg (Myristica fragrans) – جوز هندی
Nutmeg is a spice used in baking and cooking.

جوز هندی ادویه‌ای است که برای نان‌پزی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• oregano (Origanum vulgare) – پونه کوهی
Oregano is an herb commonly used in Italian and Mediterranean cuisine.

پونه کوهی معمولاً در غذاهای ایتالیایی و مدیترانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• paprika (Capsicum annuum) – پاپریکا
Paprika is a spice often used in Hungarian cuisine for its distinctive flavor and color.

پاپریکا ادویه‌ای است که معمولاً در غذاهای مجارستانی به خاطر رنگ و طعم منحصربه‌فردش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• rosemary (Salvia rosmarinus) – رزماری
Rosemary is an herb commonly used in Mediterranean cuisine and also for its medicinal benefits.

رزماری گیاهی است که هم در غذاهای مدیترانه‌ای و هم به خاطر خواص دارویی‌اش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• saffron (Crocus sativus) – زعفران
Saffron is a spice used for medicinal purposes and also for its distinctive flavor and color in cooking.

زعفران ادویه‌ای است که به خاطر اهداف درمانی و همچنین طعم و رنگ منحصربه‌فردش در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• savory (Satureja hortensis and S. montana) – مرزه
Savory is an herb used in many types of cuisine, including Italian and French.

مرزه گیاهی است که در بسیاری از انواع غذاها از جمله غذاهای ایتالیایی و فرانسوی زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• sesame (Sesamum indicum) – کنجد
Sesame seeds are a spice often used to top breads and other baked goods.

دانه‌های کنجد ادویه‌ای است که معمولاً روی نان‌ها و دیگر خوراکی‌های تنور پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• spearmint (Mentha spicata) – نعناع
Spearmint is an herb used in tea and also in cooking and baking.

نعناع گیاهی است که در جوشانده چای و همچنین آشپزی و نان پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر مطالعه کنید: بفرمایید به انگلیسی

• tarragon (Artemisia dracunculus) – ترخون
Tarragon is an herb often used in French cuisine for its delicate flavor.

ترخون گیاهی است که به خاطر طعم لطیفش در غذاهای فرانسوی زیاد استفاده می‌شود.

• thyme (Thymus vulgaris) – آویشن
Thyme is an herb commonly used in many types of cuisine.

آویشن گیاه است که در انواع غذاها زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

• turmeric (Curcuma longa) – زردچوبه
Turmeric is a spice often used in Middle Eastern and Indian cuisine for its distinctive flavor and color.

زردچوبه ادویه‌ای است که به خاطر طعم و رنگ منحصربه‌فردش در غذاهای خاورمیانه‌ای و هندی زیادی استفاده می‌شود.

• vanilla (Vanilla planifolia and V. tahitensis) – وانیل
Vanilla is a flavoring often used in desserts and baked goods.

وانیل طعم‌دهنده‌ای است که معمولاً در دسرها و خوراکی‌های تنوری زیاد استفاده می‌شود.

سخن آخر

دانستن نام ادویه‌ها به انگلیسی به شما کمک می‌کند تا دایره واژگان انگلیسی خود را گسترش داده و راحت‌تر بتوانید در زمینه مسائل مربوط به آشپزی صحبت کنید. در این مقاله سعی کردیم نام رایج‌ترین و بهترین ادویه‌ها به انگلیسی را برای شما جمع‌آوری کنیم تا از این طریق بتوانید مهارت‌های زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا